Разработано с JooMix.

 

EASYCLICK
 

DÉ OPLOSSING VOOR ZONWERING BIJ DRAAIKIEPRAMEN


Een draaikiepraam, een raam dat kan kantelen, is hartstikke praktisch. De ruimte kan gelucht worden zonder dat het raam volledig open staat. Maar wat te doen met de zonwering bij zo'n draaikiepraam? Gordijnen worden aan de kant geduwd wanneer het raam gekanteld is, rolgordijnen en jaloezieën kunnen niet meer worden uitgerold, om nog maar niet te beginnen over plisségordijnen.

Wij hebben daar een oplossing voor: EasyClick van Toppoint.

 

 HET EASYCLICK SYSTEEM


Het EasyClick systeem bestaat uit een aluminium frame, volledig sluitend uiteraard. In dit frame zit de raamdecoratie die bij uw woning past. Dit kan een enkel of dubbel plisségordijn zijn, of jaloezieën. Doordat het frame aan uw raam vast zit, beweegt deze met het raam mee op het moment dat u deze opent. Zo hoeft u nooit meer noodgedwongen de gordijnen open te houden.

 

DE SAMENSTELLING VAN UW EASYCLICK


De plisségordijnen of jaloezieën die in uw EasyClick komen zijn volledig aan te passen aan uw wensen. U heeft een ruime keuze uit kleursamenstellingen en uitvoeringen, zodat de EasyClick bij uw interieur en de overige raambekleding in uw woning aansluit.

 

ZONWERING VOOR ALUMINIUM OF KUNSTSTOF KOZIJNEN


EasyClick is een perfect systeem voor draaikiepramen, maar ook zeker zo handig voor andere raamsoorten. Dit komt door het volgende grote voordeel van dit systeem: er hoeft niet geschroefd of geboord te worden. Uw aluminium of kunststof kozijnen blijven hierdoor volledig intact. Plaats de EasyClick dus gerust op een deur, of zelfs op een dakraam. Het systeem is toepasbaar in vrijwel al uw kozijn-, raam- en deursoorten.

 

Door de magneetband, die wordt gebruikt in plaats van schroeven, kunt u de zonwering snel zelf verwijderen en terugplaatsen. Zo zit de zonwering u niet in de weg wanneer u de ramen wilt wassen.

 

ZONWERING KOPEN VOOR UW DRAAI KIEP RAAM


In Bavel, vlakbij Breda vindt u onze showroom. Een plek waar we u graag informeren over alle mogelijkheden van EasyClick en andere soorten zonwering. Kom eens langs om ons brede assortiment te bekijken.

Ons werkgebied omvat Breda, Oosterhout, Tilburg en andere gemeenten in Noord-Brabant. Buiten Noord-Brabant bezoeken we u ook graag, na overleg.

 

 

bron foto's: www.toppoint.eu

 

 

       SmartLogo2018vierkant      

Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken op (0161) 431 205.

Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bezoek ook onze showroom!

Nijverheidsweg 22
4854 MT  Bavel

 

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Meer hierover Verberg dit bericht