Разработано с JooMix.

 

PANEELGORDIJNEN


Paneelgordijnen bestaan uit strakke, rechthoekige panelen die aan een rails hangen. Paneelgordijnen zijn perfect voor u indien u het effect van gewone gordijnen wenst met een moderner uiterlijk.

 

PANELEN ALS GORDIJN


Doordat u de panelen volledig naar wens kunt samenstellen passen paneelgordijnen in ieder interieur. Houdt u van strakke belijningen, kies dan voor brede panelen die rust uitstralen. Wilt u een speels effect? De panelen hoeven natuurlijk niet allemaal in dezelfde kleur uitgevoerd te zijn. U kunt bijvoorbeeld één van de panelen in een opvallende kleur bestellen, of zelfs met een print.

 

VERDUISTERENDE OF LICHTDOORLATENDE PANEELGORDIJNEN


Verduisterende paneelgordijnen zorgen er voor dat u het zonlicht volledig buiten kunt sluiten. Paneelgordijnen zijn dan ook prima geschikt voor het gebruik in een slaapkamer. Wanneer u paneelgordijnen wilt gaan toepassen in een ruimte waar verduistering niet nodig is, dan heeft u keuze uit verschillende gradaties van lichtdoorlatendheid. Bepaalde lichtdoorlatende paneelgordijnen kunnen gebruikt worden als vitrage; u kunt wel naar buiten kijken maar vanaf buiten is niet te zien wat er binnen in uw woning gebeurt.

 

PANEELGORDIJN ALS SCHEIDINGSWAND


Wanneer u een ruimte optisch in tweeën wilt splitsen zijn paneelgordijnen een uitkomst. Het gebruik van paneelgordijnen als 'roomdevider' is dan ook steeds populairder aan het worden. U heeft de volledige controle over de grootte van uw ruimte doordat u in enkele tellen twee aparte ruimtes creëert. Deze optische scheidingswand wordt veel gebruikt op kantoren, in restaurants en in grotere woonkamers.

 

ELEKTRISCHE OF HANDMATIGE BEDIENING


De handmatige bediening van paneelgordijnen bestaat uit twee vormen: daadwerkelijk handmatig, waarbij u de panelen met de hand begeleidt, of middels een koord aan een van de zijkanten.

Bij elektrische bediening krijgt u een afstandsbediening waarmee u volledige controle heeft over de stand van de panelen, zonder naar het raam (of zelfs de ruimte) toe te hoeven lopen.

 

PANEELGORDIJNEN KOPEN IN BREDA EN OMGEVING


U bent welkom in onze showroom in Bavel, nabij Breda. Het werkgebied van Ad Voesenek Zonwering omvat naast de omgeving van Breda ook de rest van Noord-Brabant. Andere locaties zijn uiteraard bespreekbaar.

 

 

 

bron foto's: ABZ raamdecoratie & Toppoint.eu

 

 

       SmartLogo2018vierkant      

Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken op (0161) 431 205.

Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bezoek ook onze showroom!

Nijverheidsweg 22
4854 MT  Bavel

 

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Meer hierover Verberg dit bericht