Разработано с JooMix.

 

ROLLUIKEN


Rolluiken. In Zuid-Europa zie je ze bij vrijwel iedere woning voor de ramen. De reden daarvoor is simpel; ze helpen enorm bij het isoleren van een ruimte. Rolluiken zorgen er namelijk voor dat er in de winter geen warmte ontsnapt via de ramen, en in de zomer geen warmte binnenkomt via de ramen. En dat bespaart weer stookkosten.

De isolatie geldt overigens niet alleen voor de warme en koude luchten, maar ook voor geluiden. Naast de isolerende functie bieden rolluiken u nog veel meer. Zo kunnen rolluiken een ruimte volledig verduisteren, wat heerlijk is voor de nachtrust. Én rolluiken werken inbraak vertragend.

Genoeg redenen dus om u verder te verdiepen in de mogelijkheden van rolluiken.

 

UITVOERING VAN UW ROLLUIKEN

Onze rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende lamelhoogtes. Uiteraard heeft u ook keuze uit verschillende kleuren; de meest gangbare RAL-kleuren zijn standaard leverbaar. En wat denkt u van de kast aan de bovenzijde van de rolluiken? Wilt u deze hoekig en strak, of vindt u juist een afgeronde kast mooier?

Waar u geen keuze uit heeft is de uitmuntende kwaliteit. Deze komt namelijk standaard bij onze rolluiken. Zoals het hoort.

BEDIENING VAN DE ROLLUIKEN

Onze rolluiken zijn standaard uitgevoerd met een gemotoriseerd systeem van Somfy. Dit is niet alleen prettig voor u, maar ook veiliger door de weerstandherkenning. Deze motor is te bedienen met een schakelaar, een afstandsbediening of zelfs met een smartphone.

 

ROLLUIKEN KOPEN IN BREDA OF OMGEVING


Bent u op zoek naar rolluiken in de buurt van Breda? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Deze vindt u in Bavel, nabij Breda. Wij plaatsen rolluiken in Tilburg, Breda, Oosterhout en andere omliggende gemeenten. Indien u interesse heeft in onze rolluiken elders in Nederland, neem dan even contact met ons op voor overleg.

 

 

 

       SmartLogo2018vierkant      

Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken op (0161) 431 205.

Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bezoek ook onze showroom!

Nijverheidsweg 22
4854 MT  Bavel

 

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Meer hierover Verberg dit bericht