Разработано с JooMix.

 

Zonwering voor een glazen dak

Een glazen zak zorgt voor extra daglicht in huis. Het buitengevoel wordt deels naar binnen gebracht. Maar er zitten ook nadelen aan. Zo kan het zonlicht dat recht in uw kamer schijnt behoorlijk fel zijn. Daarnaast warmt de ruimte sneller op wanneer dit eigenlijk niet wenselijk is. Gelukkig zijn daar ook oplossingen voor. 

De speciale serrezonwering is ontwikkeld om u de controle terug te geven over het zonlicht dat de kamer binnenkomt. Dit kan op verschillende manieren, die we u op deze pagina in het kort laten zien. In onze showroom kunnen we u nog meer voorbeelden en informatie geven over zonwering voor serredaken en voor lichtstraten.  

Onderliggende of bovenliggende serrezonwering?


Zonwering in een serre of andere ruimte met glazen dak (of glaskoepel), kan op twee plekken worden gemonteerd: binnen, onder het glas, of buiten en dus boven het glas. We noemen dit onderliggende en bovenliggende serrezonwering.

Beide soorten hebben eigen voordelen. Zo is onderliggende serrezonwering vaak iets goedkoper in aanschaf en blijft deze schoner omdat hij niet aan weersinvloeden onderhevig is. Nog een voordeel is dat u nooit omkijken heeft naar het weer; u kunt onderliggende serrezonwering te allen tijde uit laten hangen.

Daarentegen heeft bovenliggende serrezonwering ook een groot voordeel: doordat deze nog voor het glaswerk de zonnestralen tegenhoudt, filtert de zonwering hiermee een stuk warmte voordat deze uw kamer bereikt. Natuurlijk zal de schaduwplek welk gecreëerd is door onderliggende serrezonwering ook verkoeling bieden, maar voor het optimale resultaat moet u de bovenliggende hebben. Verwacht hier overigens geen wonderen van; een serre blijft nu eenmaal een plek die sneller opwarmt.

Heeft u al een idee of u onderliggende of bovenliggende serrezonwering wilt? Het is slim om foto’s van de serre / situatie mee te nemen naar onze showroom. We kunnen dan samen met u bekijken of uw keuze ook daadwerkelijk te realiseren is.

 

serrezonwering boven liggend

 bovenliggende serrezonwering

 

 serrezonwering onder liggend

Onderliggende serrezonwering

sTILO ALLROUND   

Allround Systemen

Onderliggend & bovenliggend

 Onze leverancier Allround heeft een prachtige oplossing voor glazen daken.

De aluminium profielen van de serrezonwering van Allround zijn in iedere gewenste kleur verkrijgbaar zijn. Het doek, dat natuurlijk ook in verschillende dessins leverbaar is, sluit middels een ritstechniek naadloos aan op de profielen, dit maakt het systeem goed windbestendig. De kwaliteit van zowel het doek als het systeem is een van de belangrijkste redenen dat wij deze fabrikant geselecteerd hebben. 

Zonwering in een lichtstraat

gif lichtstraat

Ook voor een lichtstraat hebben wij mooie oplossingen in ons assortiment. Vraag er naar in de showroom. 

 

Serrezonwering kopen in Breda


In Bavel, vlakbij Breda vindt u onze showroom. Een plek waar we u graag informeren over alle mogelijkheden om uw zonwering aan te passen aan uw wensen. Kom gerust eens langs om ons brede assortiment te bekijken. Wij monteren serrezonwering in de omgeving van Breda, Tilburg en andere gemeenten in Noord-Brabant. Buiten Noord-Brabant helpen we u uiteraard ook graag, na overleg. 

 

 

       SmartLogo2018vierkant      

Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken op (0161) 431 205.

Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bezoek ook onze showroom!

Nijverheidsweg 22
4854 MT  Bavel

 

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Meer hierover Verberg dit bericht