Разработано с JooMix.

 

ZONNESCHERMEN / KNIKARMSCHERMEN

Met een knikarmscherm, in de volksmond terrasscherm of zonnescherm, creëert u een schaduwplek in uw tuin om op zonnige dagen heerlijk buiten te kunnen zitten. Een knikarmscherm wordt doorgaans aan de gevel gemonteerd, waardoor uw terras het verlengde wordt van de woonkamer. Uiteraard profiteert u hier binnen ook van, want de zonnestralen komen met het uitrollen van het doek van het knikarmscherm niet meer rechtstreeks in uw woning terecht.

Bij onze knikarmschermen krijgt u verschillende opties aangeboden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om geïntegreerde verlichting toe te voegen aan het scherm. Uiteraard kiest u zelf de kleur doek uit het ruime assortiment en kijken we samen naar de afmetingen en de plek van montage.

Voorbeelden van knikarmschermen

Wij plaatsen zonneschermen van verschillende, zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Allemaal met een eigen kijk op design. Zo kunnen we altijd een knikarmscherm leveren dat volledig bij u en uw pand past.

Een aantal van onze meest verkochte knikarmschermen ziet u hieronder. Klik op het model en u krijgt de eigenschappen en bijzonderheden te zien. Uiteraard is dit slechts een greep uit ons assortiment. Sluiten deze opties nog niet helemaal bij uw wensen aan? Neem dan contact op of bezoek onze showroom, waar we u graag verder helpen. 

 


B27 Brustor

 

 

KNIKARMSCHERM KOPEN IN BREDA


Wilt u een zonnescherm kopen in Breda? Kom dan eens naar onze showroom om de hoek, in Bavel. We kunnen u daar voorzien van advies, perfecte service en scherpe prijzen! Bovendien kunnen we u informeren over het gehele aanbod. Deze is namelijk nog een stuk uitgebreider dan we op de website laten zien.

Ons werkgebied omvat Breda, Tilburg, Oosterhout en andere omliggende gemeenten. Wilt u een knikarmscherm kopen voor elders in het land? Neem dan contact met ons op voor overleg.

 

 

       SmartLogo2018vierkant      

Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken op (0161) 431 205.

Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bezoek ook onze showroom!

Nijverheidsweg 22
4854 MT  Bavel

 

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Meer hierover Verberg dit bericht