Разработано с JooMix.

 

GARAGEDEUR LATEN PLAATSEN IN BREDA OF OMGEVING

De oppervlakte van een garagedeur is gemiddeld vijf tot twaalf m2. Niet gek dus, dat het uiterlijk van een garagedeur de complete uitstraling van een woning beïnvloedt. Het is dan ook van belang het materiaal, de structuur en de belijning aan te laten sluiten bij de stijl die uw pand uitstraalt. 

Een garagedeur aanschaffen is niet goedkoop. We raden daarom aan te kiezen voor een garagedeur van uitstekende kwaliteit, om te voorkomen dat deze na een aantal jaren minder mooi wordt of niet meer naar behoren werkt. Uiteraard hebben wij onze leverancier van garagedeuren op basis van deze visie uitgekozen, om u de kwaliteit te kunnen garanderen die deze aanschaf waard is. Alle garagedeuren die wij plaatsen worden op bestelling geproduceerd en zijn dus tot op de millimeter passend. 

 

Kies uw garagedeur

Uiteraard helpen we u graag bij uw keuze voor de perfecte garagedeur. Ons werkgebied omvat de omgeving van Breda, Tilburg, Oosterhout en andere omliggende gemeenten in Noord-Brabant.

Om u alvast een idee te geven van alle opties en uitvoeringen vindt u hieronder een overzicht van de verschillende soorten deuren die u door ons kunt laten plaatsen.

  

DE HIGH-LINE GARAGEDEUR

Deze garagedeur is opgebouwd uit 40 mm dikke stalen sandwichpanelen. Door de vele opties past deze deur bij ieder pand. U heeft de keuze uit verschillende reliëfsoorten zoals een houtnerf, een decoratief structuureffect of een oppervlak zo glad als satijn. Heeft u al een gewenste kleur in gedachten? Denk dan ook eens aan de belijning van uw garagedeur. De High-Line garagedeur is namelijk leverbaar zonder belijning, met één diepe lijn, met meerdere diepe lijnen of met klassieke cassettes.

 DE DESIGN-LINE GARAGEDEUR

Met een Design-Line garagedeur maakt u een architectonisch statement en geeft u uw woning een bijzondere touch. Deze stalen garagedeur is verkrijgbaar in verschillende designs, van een markant lijnenspel tot een prachtige oppervlakte structuur met donkergrijze uitstraling. Ook deze garagedeur is opgebouwd uit 40 mm dikke stalen sandwichpanelen van hoogwaardige kwaliteit.  

DE TOP-LINE GARAGEDEUR

Met deze duurzame aluminium garagedeur heeft u bijna onbeperkte variatiemogelijkheden. Het aluminium frame wordt aangepast aan de benodigde breedte en de invulling er van is aan u. Kies uit diverse soorten vullingen en beglazingen, combineer mat met glans, speelse gekleurde panelen met strakke glazen panelen, ga zo maar door. Met de Top-Line garagedeur krijgt u gegarandeerd de uitstraling die u wenst.  

 

Verschillende belijningen, texturen en kleuren uit de Design-Line
 

Bij alle verschillende uitvoering zijn ook weer verschillende keuzes uit belijningen, zoals bijvoorbeeld deze. 

DE WOOD-LINE GARAGEDEUR

Een garagedeur die past bij de klassieke uitstraling van uw huis. Deze garagedeur ziet er uit alsof hij volledig uit hout bestaat, echter de panelen zijn van staal. Dit verlengt de levensduur van de garagedeur en maakt de deur vrijwel onderhoudsvrij, in tegenstelling tot een garagedeur van hout. 
De uitstraling van de Wood-Line garagedeur bepaalt u zelf. Door de belijning aan te passen kan ook een ‘houten’ garagedeur heel modern ogen, kies bijvoorbeeld voor slechts één horizontale lijn en de complete look van uw woning verandert. Geen belijning, meerdere diepe lijnen of juist cassettes behoren ook tot de opties. Hierdoor creëert u een klassieke uitstraling in een onderhoudsvrije uitvoering van deze tijd.

 

 
 
MEER WETEN?
Bekijk hier de digitale folder van onze garagedeuren.

(deze opent in een nieuw venster)

 
 
 

Garagedeur laten plaatsen in Breda en omgeving

Nabij Breda, in Bavel, vindt u onze showroom. Hier laten we u graag alle mogelijkheden van de garagedeuren zien. Uiteraard kunnen we u daar ook meer vertellen over de extra opties, zoals een loopdeur, of vensters in de garagedeur en de bedieningsmogelijkheden.

 Wij plaatsen garagedeuren in de omgeving van Breda, Tilburg, Oosterhout en andere omliggende gemeenten in Noord-Brabant. Wilt u elders in het land een garagedeur laten plaatsen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Een aantal voorbeelden van door ons geplaatste garagedeuren

 

 

       SmartLogo2018vierkant      

Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken op (0161) 431 205.

Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bezoek ook onze showroom!

Nijverheidsweg 22
4854 MT  Bavel

 

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Meer hierover Verberg dit bericht