Menu Sluiten

Jaloezieën

Jaloezieën, misschien wel de meest bekende vorm van binnenzonwering. Waar een aantal decennia terug de aluminium stroken voor het raam in bijna ieder huis wel ergens voorkwamen, won iets later de houten variant terrein en werden de stroken steeds breder. Inmiddels zijn de variatiemogelijkheden van jaloezieën zo uitgebreid, dat ze ieder interieur kunnen versterken. Jaloezieën zorgen er voor dat u zelf de controle heeft op de hoeveelheid lichtinval en inkijk in uw woning of kantoor.

aluminium jaloezieën

Aluminium horizontale jaloezieën

Kiest u voor aluminium jaloezieën, dan bent u verzekerd van een stoere, robuuste uitstraling van uw raamdecoratie. Voor een industriële look is het zelfs mogelijk om het mechanisme zichtbaar te laten.

Door de uitgebreide kleurenvariaties zijn er altijd wel jaloezieën te vinden die bij uw interieur passen. Niet alleen de jaloezieën zijn in ontelbare kleuren beschikbaar, ook de ladderbanden kunt u naar wens samenstellen. En voor wie de look helemaal wil afmaken; het is zelfs mogelijk om gordijnen en ladderbanden op elkaar af te stemmen. Zo straalt uw raamdecoratie rust en luxe uit.

Indien de aluminium jaloezieën in een natte ruimte komen te hangen, raden we aan om een model te nemen waarbij ook de bovenbak van aluminium gemaakt is. De bovenbak van ‘goedkopere’ varianten van bouwmarktkwaliteit is doorgaans van staal, wat de kans op roestvorming aanzienlijk maakt.

Houten horizontale jaloezieën

Helemaal hip zijn ze, jaloezieën van hout. Echt verbonden aan een interieurstijl zijn ze niet meer, doordat u de kleur, houtsoort en de diepte van de lamellen zelf kunt samenstellen. Kiest u voor grote, in uw favoriete RAL-kleur gelakte lamellen? Of gaat u voor het prachtige hout met blanke (uv-bestendige) lak, of misschien heeft u liever diep donkerblauwe of zwarte jaloezieën? Kortom, de variatiemogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u zelf de sfeer creëren die u voor ogen heeft. En natuurlijk kunnen we u daarbij een handje helpen.

Als u houten jaloezieën mooi vindt, raden we u aan ook eens een kijkje te nemen op onze pagina over shutters.

jaloezieen4
verticale-jaloezieen-0001

Verticale jaloezieën

Met name bij grote raampartijen en afwijkende vormen van kozijnen zijn verticale jaloezieën nog altijd populair. En dat is niet gek, want verticale jaloezieën bedekken binnen no-time een gehele schuifpui. Door een kleine kanteling verkleint u de inkijk in bepaalde delen van de ruimte en met een volledige kanteling geniet u van volledige privacy. Ook bij verticale jaloezieën worden verschillende materialen aangeboden, zoals aluminium en textiel.

Jaloezieën kopen in Breda

In Bavel, vlakbij Breda vindt u onze showroom. Een plek waar we u graag informeren over alle mogelijkheden om uw zonwering aan te passen aan uw wensen. Kom eens langs om ons brede assortiment te bekijken.

Ons werkgebied omvat Breda, Oosterhout, Tilburg en andere gemeenten in Noord-Brabant. Heeft u interesse in de producten van Ad Voesenek Zonwering elders in het land? Neem dan contact met ons op.

Bezoek ons!