Menu Sluiten

Rolgordijnen

Een rolgordijn staat vooral bekend om de mogelijkheid een ruimte te verduisteren. Toch kan een rolgordijn bij gebruik van het juiste materiaal ook decoratief zijn, voldoende daglicht binnenlaten en de privacy vergroten.

Sfeervolle rolgordijnen

Materiaal van rolgordijnen

Bij het kiezen van materiaal voor rolgordijnen is het belangrijk te letten op de zonwerende waarden. Iedere stof heeft namelijk een eigen gradatie hierin en hiervan afhankelijk verschilt de hoeveelheid zonlicht en warmte die doorgelaten wordt. Uiteraard is bij het maken van deze keuze ook van belang voor welke ruimte de rolgordijnen bedoeld zijn, want bijvoorbeeld voor een badkamer is het wel zo handig als het rolgordijn vocht- en schimmelwerend is.

De zichtbare delen van de techniek kunnen worden afgestemd op de stofkleur van het rolgordijn. En die kleurkeuze is niet gering; er zijn honderden kleuren beschikbaar voor rolgordijnen.

Duo rolgordijnen

Duo-rolgordijnen zijn hartstikke hip geworden de afgelopen jaren. De werking is eigenlijk vrij simpel, twee lagen stof met transparante en niet-transparante delen schuiven voor elkaar langs. Hierdoor heeft u de volledige controle over de lichtinval en privacy in uw woning en maakt u van uw raam een echte eyecatcher.

De mogelijkheden in samenstelling van onze duo-rolgordijnen zijn zodanig uitgebreid, dat we u graag willen uitnodigen om deze samen eens te bekijken.

Luxaflex

De bediening van uw rolgordijnen kan volledig aan uw wensen worden aangepast. Kiest u voor elektrische rolgordijnen? Dan kunt u uw rolgordijnen met een afstandsbediening openen of sluiten. Bij meerdere rolgordijnen kunt u deze met één afstandsbediening gezamenlijk of afzonderlijk bedienen. Ideaal voor grote raampartijen in bijvoorbeeld een vergaderruimte, of natuurlijk gewoon als luxe voor in uw woning.

(duo)rolgordijnen kopen in Breda

In Bavel, vlakbij Breda vindt u onze showroom. Een plek waar we u graag informeren over alle mogelijkheden om uw zonwering aan te passen aan uw wensen. Kom eens langs om ons brede assortiment te bekijken.

Ons werkgebied omvat Breda, Oosterhout, Tilburg en andere gemeenten in Noord-Brabant. Heeft u interesse in de producten van Ad Voesenek Zonwering, buiten Noord-Brabant? Neem dan contact met ons op.

Bezoek ons!