Menu Sluiten

Uitvalschermen

Uitvalschermen waren de eerste professionele buitenzonweringsproducten. In de loop der tijd zijn er verschillende vormen van zonweren bij gekomen, maar het uitvalscherm is gebleven. Een uitvalscherm is een relatief goedkope zonwering. Mede hierdoor zijn uitvalschermen immens populair. Uiteraard helpt de perfecte werking aan deze populariteit mee. Dit type zonnescherm heeft twee armen, welk naar boven en beneden bewegen bij het openen of sluiten van het zonnescherm. De armen van door ons geleverde uitvalschermen zijn bovendien windvast. Desgewenst kunt u deze zelfs upgraden naar stormvast.

De werking van een uitvalscherm is simpel: de armen bewegen omlaag en nemen hierbij het doek mee. De hoek van het scherm wordt bij installatie zo afgesteld dat u er maximaal profijt van heeft en er dus zo min mogelijk felle zonnestralen uw woning binnenkomen. Uiteraard is het doek volledig aan uw wensen aan te passen. Kies uit de meer dan 200 verschillende dessins en u heeft een prachtige aanvulling op de uitstraling van uw woning.

Onze leveranciers van uitvalschermen hebben er voor gezorgd dat ook deze vorm van zonwering pure luxe uitstraalt. Kom eens langs in onze showroom (nabij Breda), waar we u graag alle opties laten zien.

Uitvalscherm carre kopen

Uitvalscherm Carré

Dit uitvalscherm van leverancier mySun is een van de favoriete zonneschermen van onze klanten. Ondanks de voordelige prijs van dit scherm is dit uitvalscherm deskundig ontworpen en mag u prima kwaliteit verwachten wanneer u dit scherm aanschaft.

Het uitvalscherm Carré wordt geleverd in:

Carré 95, met een maximale breedte van 4 meter en een maximale uitval van 1,15 meter.
Carré 110, met een maximale breedte van 7 meter en een maximale uitval van 1,5 meter.

Qua bediening heeft u keuze uit handmatige – of electrische bediening middels een wandschakelaar of afstandsbediening.

Uitvalscherm DZ-U220

Ook het uitvalscherm DZ-U220 van onze leverancier Suncircle is een veel gekozen zonnescherm. De ronde cassette geeft een luxe uitstraling en de kwaliteit van de verwerkte materialen is zoals we van Suncircle gewend zijn hoogstaand.

Het uitvalscherm DZ-U220 is verkrijgbaar in een breedte van maximaal 7,5 meter en is voorzien van een doekschaal.

Als extra optie kunt u er voor kiezen wind- of stormvaste armen toe te voegen aan het uitvalscherm, zodat deze ook in barre weersomstandigheden de kwaliteit waarborgt. De windvaste armen zijn voorzien van een RVS veer. 

Dit uitvalscherm is standaard uitgerust met een motor en is te bedienen met een wandschakelaar of afstandsbediening. 

Uitvalscherm suncircle

Uitvalscherm kopen Breda

In Bavel, nabij Breda, vindt u onze showroom. Een plek waar we u voorbeelden van uitvalschermen kunnen laten zien en u graag alles vertellen over de verschillende typen zonneschermen, hun uitbreidingsmogelijkheden en alle voor- en nadelen. Ons werkgebied omvat alle gemeenten rondom Breda, en met name de rest van Noord-Brabant. Indien u niet in de buurt van Breda woont en toch geïnteresseerd bent in onze producten, neem dan gerust contact met ons op voor overleg.

Bezoek ons!