Menu Sluiten

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn gordijnen die bij het openen ervan in stroken gevouwen worden. Bij een vouwgordijn zie je hierdoor horizontale plooien in de stof. Deze gordijnen zorgen voor een huiselijke, vaak wat klassiekere sfeer. Ook zorgen vouwgordijnen ervoor dat, met de juiste keuze in stof en kleur, een modern interieur een persoonlijk tintje krijgt. Gaat u voor elegant of voor stoer?

vouwgordijnen

Stofkeuze vouwgordijnen

De stofkeuze bij vouwgordijnen lijkt wel onbeperkt. Een vouwgordijn uitkiezen is niet alleen een keuze maken uit de meer dan duizend beschikbare kleuren. Wanneer u bij Ad Voesenek Zonwering vouwgordijnen aanschaft, gaan we eerst samen met u kijken naar de voor u perfecte stof. 

Wilt u dat de vouwgordijnen verduisterend werken of wilt u meer privacy maar wel daglicht behouden? Uiteraard is ook van belang in wat voor ruimte de vouwgordijnen komen te hangen. Want, anders dan vaak gedacht, deze gordijnen kunnen ook heel goed in natte ruimtes worden gebruikt. 

Onze leveranciers van vouwgordijnen hebben allen hun eigen praktische oplossingen voor vouwgordijnen. Zo zijn er vouwgordijnen die met klittenband zijn bevestigd, waardoor ze makkelijk te wassen zijn. Of prefereert u een stof die van zichzelf al vuilafstotend, vocht- en schimmelwerend is?

Vouwgordijnen combineren

Vindt u vouwgordijnen ook zo elegant? Wij delen uw mening. Het kan echter soms door de hoeveelheid ramen mooier zijn om iets speels toe te voegen aan uw binnenzonwering. 

Om toch de rust en eenheid in uw woning te behouden, bestaat de optie om de stof die u heeft uitgekozen voor uw vouwgordijnen ook in uw andere raambekleding te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld vouwgordijnen, rolgordijnen en paneelgordijnen, gemaakt van dezelfde stof, combineren.

 
vouwgordijnen1

De bediening van onze vouwgordijnen kan, net zoals het uiterlijk ervan, volledig naar uw wensen worden aangepast. U heeft de keuze uit handmatige bediening met een eindeloze ketting of koord, of de luxe van een gemotoriseerd systeem waarbij u vanaf de bank uw gordijnen kunt bedienen.

Vouwgordijnen kopen in Breda

In Bavel, vlakbij Breda vindt u onze showroom. Een plek waar we u graag informeren over alle mogelijkheden om uw zonwering aan te passen aan uw wensen. Kom eens langs om ons brede assortiment te bekijken.

Ons werkgebied omvat Breda, Oosterhout, Tilburg en andere gemeenten in Noord-Brabant. Elders in het land bezoeken we u ook graag, na overleg.

Bezoek ons!