Menu Sluiten

Horren

Horren zijn dé oplossing voor een van de meest gehoorde irritaties in huis in de zomer; vliegende insecten. Zeker op warme dagen is het wel zo prettig je raam open te kunnen houden. Maar net op het moment dat de verkoeling buiten begint, gaan insecten op zoek naar een warmer onderkomen. Niks vervelender dan het gezoem rond de oren wanneer u graag zou willen slapen. Dus gaat het raam maar weer dicht. En wat te denken van vliegen in de huiskamer? Boven de eettafel vliegen ze wild en uitdagend rondjes, maar zodra de vliegenmepper tevoorschijn komt zijn ze niet meer te vinden. Alsof ze het er om doen.

Herkenbaar? U bent niet de enige. Zonde eigenlijk dat dit gebeurt, want het vliegende probleem is makkelijk op te lossen. Met horren.

Horren zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen, waardoor er voor iedere raam- of deuropening wel een oplossing is.

hordeur

Hordeur

Of u nu horren voor uw openslaande tuindeuren nodig heeft of juist zoekt naar een hordeur voor de achterdeur; Ad Voesenek Zonwering levert het. Deurhorren bevatten standaard de welbekende gaasstof, maar in de uitvoering zijn verschillen te vinden. Kwalitatief zijn er grote verschillen te vinden in het type gaas, de grootte van de gaatjes en de stevigheid er van. Daarnaast zijn er diverse soorten openingsmogelijkheden bij een hordeur. Zo zijn er vaste hordeuren, rolhorren en plisséhorren voor deuren.

Investeert u in een hordeur? Dan is ons advies om voor kwaliteit te gaan, zodat u zeker weet dat de hordeur jaren meegaat (let er eens op hoe vaak u een deur eigenlijk gebruikt op een dag, deze krijgt behoorlijk wat te verduren zonder dat we er bij stilstaan) en dat het gaas voldoende dichtheid heeft om ook de kleinste insecten te weren.

Kom gerust eens langs in onze showroom in Bavel, in de buurt van Breda, daar laten we u graag zien waar u op moet letten bij de aanschaf van een hordeur.

Raamhor

Een hor voor uw raam helpt u bij het ventileren en luchten van uw woning, iets wat voor de gezondheid noodzakelijk is. Ook raamhorren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Wilt u een vast frame dat in zijn geheel voor het raam komt, of prefereert u een systeem dat u helemaal kunt wegschuiven of -rollen? Het voordeel van een rolhor of plisséhor is dat deze het gehele jaar in uw raamkozijn zal zitten, zonder dat u tegen het gaas aan kijkt. Op een frisse winterdag kunt u deze dan ook in een paar tellen uitrollen en profiteert u direct weer van de werking, zonder dat eerst de horren van zolder gehaald te hoeven worden.

raamhor

Vaste raamhor en toch eenvoudig uitneembaar?

Met een veerstifthor kan het. In het kozijn zitten vier veerstiften, die het frame van de hor op zijn plek houden. Druk de veerstiften in en u neemt zo de hor van het raam af. Ideaal, toch?

Unilux Horren

Uitgelicht: de raamrolhor van Unilux

Een van onze leveranciers, Unilux, produceert onze favoriet: de raamrolhor Super+. Waarom deze rolhor super plus is genoemd kunnen wij wel raden.

Dit rolhorsysteem komt standaard met een speedreducer, een volledig gesloten cassette en een (onzichtbare) stift die het gaas altijd op zijn plek zal houden. Dit maakt het tot een perfecte hor voor grotere ramen, schuine ramen én ramen waar veel windbelasting is.

Horren kopen in Breda

In Bavel, vlakbij Breda vindt u onze showroom. Een plek waar we u graag informeren over alle mogelijkheden om uw zonwering of horren aan te passen aan uw wensen. Kom gerust eens langs om ons brede assortiment te bekijken.

Ons werkgebied omvat Breda, Oosterhout, Tilburg en andere gemeenten in Noord-Brabant. Buiten Noord-Brabant bezoeken we u ook graag, na overleg.

Bezoek ons!