Menu Sluiten

Shutters

Shutters zijn horizontale lamellen met een frame er om heen, dat precies in uw raamkozijn past. De shutters die wij leveren zijn kantelbaar, weg te klappen en te openen.

JASNO shutters (191) klein

Wat zijn de voordelen van shutters?

De horizontale lamellen zijn te kantelen, waardoor ze niet alleen zonwering bieden, maar ook voldoende licht door kunnen laten wanneer u dit wenst, én ze geven de nodige privacy zonder dat u hiervoor in het donker hoeft te zitten.

Shutters zijn makkelijk schoon te maken. Hiermee onderscheidt deze vorm van zonwering zich zeker van de meest gangbare soorten (gordijnen, rolgordijnen)

De shutters die wij leveren zijn van het merk Jasno. Deze shutters worden zo op maat gemaakt dat ze perfect passen, ongeacht de vorm of maat van uw raam. Zelfs in kiepramen zijn deze shutters te plaatsen.

 
 
 

Shutters in uw interieur

Shutters passen in ieder interieur. Waar de strakke belijning van de horizontale lamellen juist de moderne uitstraling van een ruimte benadrukt, past de shutter door het ‘luikjesidee’ en de uitgebreide mogelijkheden qua kleur ook perfect in een klassiek interieur. Door de keuze aan materiaal, hout of kunststof, is er tevens een mogelijkheid om shutters in een natte ruimte te verwerken.

Doordat de shutters op maat zijn gemaakt passen ze precies in het kozijn. Dit geeft een rustige uitstraling. Onze leverancier Jasno is ook nog eens uniek in de afwerking van de scharnieren, die in de zijpanelen verborgen zijn.

Wanneer u shutters van het merk Jasno aanschaft hoeft u zich nooit zorgen te maken om de kwaliteit hiervan; ze komen namelijk met levenslange garantie.

JASNO shutters high window klein

Zijn deze horizontale lamellen iets voor mij?

Twijfelt u nog of shutters wel echt de ideale zonwering voor u zijn, of bent u er juist van overtuigd en wilt u meer weten?

U bent van harte welkom in onze showroom in Noord-Brabant, nabij Breda, waar onze specialisten u alles kunnen vertellen over shutters en alle andere soorten zonwering.

Bezoek ons!