Menu Sluiten

Plisségordijnen

Plisségordijnen bestaan uit stof dat zeer strak gevouwen is, waardoor smalle plooien ontstaan. Deze gordijnen zijn als een harmonica uit te vouwen, naar beneden en vaak ook naar boven.

Enkel of dubbel plisségordijn

Afhankelijk van het doel dat plisségordijnen voor uw woning hebben, kunt u kiezen voor enkele of dubbele stof. Waar enkele stof een prachtige lichtinval geeft, kan dubbele stof u helpen uw woning te isoleren. Bij dubbele plisségordijnen zitten de koordjes tussen de stoffen verwerkt, wat een luxe uitstraling creëert. Daar staat tegenover dat de aanschaf van plisségordijnen met enkele stof meestal iets voordeliger is.

plissegordijnen kopen in breda

Top down, Bottom up.

Populair zijn de plisségordijnen die zowel van beneden naar boven te openen en sluiten zijn, als andersom. Vrijwel alle modellen die Ad Voesenek Zonwering levert hebben deze optie. 

U heeft met deze top-down/bottom-up plisségordijnen alle controle: u kunt ze volledig openen, van boven naar beneden uitvouwen, van beneden naar boven uitvouwen of een gedeelte in het midden van uw raam bedekken. Zo heeft u met één gordijn nooit meer last van felle zonnestralen of inkijk, zonder daglicht te verliezen.

Verduisterend of transparant

Bij de aanschaf van plisségordijnen heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo ook het materiaal. Plisséstof is verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Ook zijn er plisségordijnen met een aluminium laag op de stof. Dit zorgt er voor dat de warmte ‘s zomers buiten blijft en ‘s winters binnen.

Verschillende raamtypen

Plisségordijnen zijn niet alleen geschikt voor rechte ramen. Ook in schuine ramen, zoals bijvoorbeeld in een serre, of zelf in kozijnen met een boog of driehoek erin kunnen plisségordijnen passend worden gemaakt. Ad voesenek Zonwering levert plisségordijnen van diverse merken, waardoor er voor ieder raam een passende oplossing te vinden is.

plissegordijnen breda

Elektrische of handmatige bediening van Plisségordijnen

Niet alleen de stof, kleuren en materiaal zijn naar wens te combineren, ook voor de bediening zijn verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor handmatige bediening met een koord of een ketting of voor gemotoriseerde bediening, zodat u met een afstandsbediening de gordijnen in een andere stand kunt zetten. Bij alle bedieningsvormen is rekening gehouden met de kindveiligheid. Zo worden koorden en kettingen op veilige hoogtes geplaatst.

Plisségordijnen in Breda en omgeving

In onze showroom in Bavel, nabij Breda, vertellen we u graag meer over alle voordelen die plisségordijnen u bieden. Uiteraard kunnen we u hier ook de verschillen tussen verscheidene merken en uitvoeringen laten zien. 

Ons werkgebied omvat Breda, Oosterhout, Tilburg en andere gemeenten in Noord-Brabant. Elders in het land bezoeken we u ook graag, na overleg.

Bezoek ons!